Monday, September 28, 2015

Akhirnya.. Ini yang aku pilih...




Akhirnya... Bergerak je lah apa yang dibuat...
aku suka dengan apa yang aku buat...
aku malas nak fikir apa yang orang fikir tentang aku..
hahhahah!!!

Banyak telah dipelajari sejak kebelakangan ini..
Dalam Perniagaan tak semestinya power marketing je..
Malah keseluruhan pemahaman yang berkaitan bidang perlu ditambah 
dalam diri..

Akhirnya.. Aku memilih juga Tuan Hakim Picture sebagai penggerak pemaju
fotografi sekarang..
Pemacu masa depan dan meningkatkan ekonomi hidup..
Yang lepas.. terlepas.. selepas.. terus menjadi kekuatan..

Akhirnya... Semua sekeliling yang ada.. perlu diharga.. yang membantu di hargai.. yang dibantu wajib dinasihati,,,

Akhirnya... Terus dan terus...

Tuesday, September 8, 2015

Akhirnya... aku promosi juga kat sini

Pada ketika ini...
kita perluaskan lagi pasaran yang ada,,,,