Wednesday, January 7, 2009

Hari penat sedunia

Hari penat??? ade ker???


hari ini sungguh penat dalam hidup aku. pelajar baru kt tempat aku baru je masuk.... walaupun tak ramai.. tapi ada gak la dalam 120 orang.. penat gak la nak layan... pasalnya aku ni banyak berjalan.. bukan berjalan mengelakkan diri.. berjalan sebab banyak kena gi ke hulu ke hilir...





penat sungguh... sesudah tu pengarah aku minta ambik gambar semua staff saje nak santai.... maklum la hari ni kena pakai baju koporat la... penat aku belum hilang lagi.. aku kena handle program sepanjang minggu orientasi berlangsung... nasib baik aku ada excuse hari sabtu dan ahad sebab ada kelas. penat-penat sungguh... malam ni ada lak taklimat disiplin sampai kul 11 malam... aku rasa malam ni adalah malam paling penat.. dengan itu dengan rasminya hari ni adalah hari penat sedunia.. tapi untuk aku je... hahahhahha





(sambil tu layan lagu laskar pelangi-Nidji.. lagu sepeninggalan Hajar..)











2 comments:

shaz haza said...

hehe. pandai2 je cakap lagu tu peninggalan saya. tp ok gak. haha.

keem...... kisah liku-liku kehidupan said...

awak tinggalkan lagu tu dalam pc awak... tu yg dgr ari2.hehe