Thursday, June 11, 2009

Bosan taip?? Update???

Tadi aku ada usya line blog kawan-kawan aku..
ramai yang malas nak update blog.....
pelik gak...

Farah (rakan sekolej dulu)
dia kata serabut kepala otak...
otak dah buntu....
serabut.... mungkin sebab nak kawin kot...
tapi releks la beb.. jangan la serabut sangat... semua orang
ada masalah.. pastu dia kata nak upah orang untuk
update blog dia....

Balkidz (rakan sekolah menengah)
merupakan seorang kawan yang baik hati dan sentiasa ceria
dengan suasana riuhnya...
dia kata mood takda..
penat melayan kenduri kendara...
sanak saudara... penat katanya... takpe la
rehatla dulu. masa panjang lagi....
cuma nak pesan kat dia ni..
pakai ubat nyamuk.. nanti abih darah manis tu...
hahahah....

Nani a.k.a Apple (rakan sekampung")
ada jugak blog... tapi malas nak update.. nak kata takde masa
mungkin juga.. katanya banyak keje...
tapi sempat gak g dating...
kekadang jer layan blog..
takper la.. kekadang kita kene memahami tugas seorang pensyarah ni
dah la layan pelajar
pastu nak study lagi...
jenuh gak yer.....

so sekarang ni.. sapa la yang tinggal???
aku je la yang masih mampu mengupdate blog...
hehehhehe..........

p/s - isu malas (ada aku letakkan... tapi aku lupa tarikh bila)

3 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

oii2..aku nie rajin gak la hapdate..
ko pun ade je tyme mals ko tak hapdate..dr hr tue aku tgok post pasal butterworth - ipoh tue..huu..

Luv like this.... said...

citt...aku bnyak story p mls giler nak menaip..udah la menaip ala2 kure gtu...

**keem...meh cni tolong aku taip bole**

ADTEC ri tu x pat jmpe ko..aku bz la keem kalu ari isnin..mencikkk

suray4 said...

keem, bnyk masa terluang nampak!