Wednesday, October 14, 2009

Kepagian yang agak sengal

Pagi ni aku bangun awal sikit.. kul 5.30pagi.. ini adalah kerana perut aku mendendangkan lagu black metal yang amat dasyat.. sempat juga la aku kemas rumah dan menyiapkan kekemasan barang-barang yang perlu di simpan dan dibawa pindah nanti... tersenyum aku melihat rumah aku bersih tanpa barang. aku akan berpindah ke Taman Pedas Indah, menyewa rumah disana..

so seawal pagi aku sempat juga la..melayan facebook sekejap.. banyak tul komen dari kawan-kawan... sambil belek-belek gambar yang ada dalam facebook tu, aku pun melayan yahoo messenger .. sempat juga tu,,, ingatkan takde orang.. rupanya ada juga yang bangun awal .. sempat juga berYM dengan Khairunnisa atau Angah iaitu adik Yanti.. punya la bangun awal.. katanya masuk kerja pukul 8.30pagi..

Pagi ini mungkin pagi yang terakhir aku di Kuaters ILP Pedas, selepas ini aku bukan lagi ahli kuarters dan tidak dapat lagi merasai kemeriahan bersama kawan-kawan di kuarters...

2 comments:

Luv like this.... said...

woit...nape pndah kuar??sudah mau kwen ka??ha ha ha

keem...... Jalanku masih panjang said...

haha.. tak larat nak duk lama2 kat sini.. heheh