Tuesday, May 24, 2011

Sedikit la tentang perpustakaan sekarang

Sibuk ke?? tak lah sibuk.. biasa la tempat kerja baru. banyak benda nak kena tahu, kisahnya aku sibuk ni dah lama dah. cuma sekarang ni aku menyibukkan diri. yang sibuk setiap hari adalah jalanraya, yang itu tak habis-habis sibuknya.

Perpustakaan Jabatan Perancangan Bandar Dan Desa Semenanjung,

Mempunyai 3 kakitangan, seorang penolong pegawai perpustakaan dan 2 orang pembantu perpustakaan termasuk aku. Alhamdulillah, kedua-duanya aku kenal, Puan Aida, Penolong Pegawai Perpustakaan adalah kakitangan Perpustakaan Negara Malaysia sama dengan aku dulu dan Puan Nurul (puan?? errkkkk) adalah sahabat lama aku, kami sama-sama induksi tahun 2004 dulu, hahahha.. maka dah kenal siapa aku, insyaallah, aku akan lakukan yang terbaik untuk perpustakaan yang aku bertugas sekarang ni..


p/s- teringat kat liyana.. selamat bertugas juga untuk kau

3 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Aku selalu pegi library tue kalau buat research. akan aku jejak jugak nanti. hehehe.

Anonymous said...

eh eh... ni yg nak kena komen sebb ade name ak.. hikhik
tenks selitkn name ak.. wakkakak
selamat bertugas di tempat bru keem... jgn lupe terus turunkan ilmu pd ak yer...
"tunjuk ajarku sifu.."

keem said...

tunjuk ajar ku sifu.... takde halnye.. kengkawan.. kene tolong... hehehe

balkidz.. singgah2 la yer..tp cam lepas beranak kot baru ko singgah.. ehhehe